zondag 6 oktober 2013

Week 5

Hallo iedereen!

Een beetje later dan anders, maar het was een vrij druk weekend voor de juf :-)
Deze week is er niet veel bijzonders gebeurd. We gingen zwemmen, werkten met ecoline tijdens knutselen, oefenden ons liedje 'back in time' want dinsdag zingen we het op punten en werkten flink verder bij wiskunde, Nederlands en Frans.
Bij w.o. zijn we ook bijna klaar met ons eerste thema. Het was wel een vrij groot thema! Binnenkort volgt dan ook de toets over het tweede deel. En ook bij godsdienst sluiten we maandag ons eerste thema af.



Vanaf maandag begint dan de toetsenperiode. Ik hoop dat iedereen de toetsenwijzer heeft gezien. Daar kunt u telkens zien wanneer ze van wat een toets hebben en wat ze daarvoor moeten kennen en kunnen.
Er staat ook telkens bij waar ze het kunnen studeren. De scheurblokblaadjes heb ik er ook bij gezet, maar het is zeker niet de bedoeling dat ze dit allemaal maken als voorbereiding. Kies er de oefeningen uit die nog niet helemaal goed lukken.
Mochten er nog vragen zijn, dan mag u die gerust stellen!

Pedagogische studiedag: Niet vergeten dat het woensdag voor de kinderen geen school is!

Spel van de week: Hoepels.

5de leerjaar: Moet dinsdag om 8.30 op school zijn voor het bezoek aan het CLB! Zij vertrekken namelijk al om half 9. Wees dus zeker op tijd!

Dat was het voor deze week.
Geniet nog van jullie zondag!

Juf Marjolein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten